Planering

Idag har jag mest slappat i solen. Det pratades om på aftonbladet mm att det skulle bli ordentliga åskskurar runt om i hela landet men inte i Hultsfred iaf för här har vi haft blå himmel och soool :)
 
Daniel och jag satt i eftermiddag och planerde en kräftskiva senare i augusti. Det bllir säkert jättekul. Nu hoppas vi bara på att alla som vi bjudit in vill och kan komma :)
 
Nu blir det lite mer slapp innan det är dax att bege sig mot jobbet. Enkelnatt inatt igen så det känns rätt så skönt!
Passar även på att lämna av lite grejer som jag sålt på fb-loppisen när jag ändå ska jobba i Viresrum inatt. Smidigt och skönt att bli av med lite grejer som man tröttnat på.
Sista promenaden med Rozz nu. Ny vecka imorgon och då går Daniel äntligen på sin efterläntade semester, som han har längtat och jag med för den delen så jag slipper höra hans tjat ;) hehe Jag får vänta ett tag till innan min semester börjar men det gör inget ;)
 
/Frida
 
 

missfiddeli.blogg.se

2010 sadlade jag om i karriären från kock till undersköterska och upptäckte ganska snabbt att jag hittat rätt. Sedan dess har livet knallat iväg i en rasande fart. Jag har efter mycket slit med allt från att söka jobb till att klättra på LAS-listor äntligen fått ro och kan nu börja lägga mer energi på livet. Det är precis va bloggen kommer bestå av, Livet i alla dess olika former med händelser och framtids planer. Mitt liv.

RSS 2.0