alla ♡ dags

Idag är det alla hjärtans dag. Kärlekens dag. Dagen då vi gärna visar varandra lite extra uppskattning med lite god fika/mat och kanske någon lite present eller två.
 
Min dag började med en ordentlig sovmorgon. För vi kom i säng rätt sent kvällen innan, då vi tillbringade den hos våra kära vänner Sandra & Fredrik.
 
Vaknade till doften av nybryggt kaffe som Daniel kom med till mig i sängen. Och så blev det lite paket öppning för oss båda. 
 
Daniel fick en ny parfym av mig som han sagt länge att han behövt. Hade jättesvårt att hitta en som luktade så där gott som jag kunde förknippa med just honom. Så möjligheten finns att jag kanske blev den där lite jobbiga kunden i parfymaffären som prompt måste lukta på nästan alla dofter innan ja kunde bestämma mig. Ingen av de märken han haft innan fanns hemma just för tillfället. Så jag chansade på en jag fastnade för från Versace, och den gick hem hos mannen också som tur var.
 Min present däremot var två vinglas i kristall från Målerås senaste kollektion Masq.
Och givetvis gick färgerna i vitt & svart. Två av mina favoriter.
 
 
Så nu har jag en helt ny serie att samla på. Det finns tydligen ganska många olika glas och karaffer i både herr och kvinnoansikten.
Men det känns nästan lite spontant som att detta kommer bli mest prydnadsglas hemma hos oss. Men vad gör väl det. Dom är ju såå fina ♡
 
 
 
~•♡•~

missfiddeli.blogg.se

2010 sadlade jag om i karriären från kock till undersköterska och upptäckte ganska snabbt att jag hittat rätt. Sedan dess har livet knallat iväg i en rasande fart. Jag har efter mycket slit med allt från att söka jobb till att klättra på LAS-listor äntligen fått ro och kan nu börja lägga mer energi på livet. Det är precis va bloggen kommer bestå av, Livet i alla dess olika former med händelser och framtids planer. Mitt liv.

RSS 2.0