Övernattning

Joakim har sovit hos oss inatt. Alltid lika trevligt. Daniel och han har mest spenderat tiden i soffan framför tv-spelet. Men lite hann vi umgås också ;)
 
Bjöd på tacos igår kväll, så mamma kom hit och åt med oss också. Så slängde vi på en skräckis på tvn. Nu kommer ja inte ihåg vad den hetten men den va riktigt läskig ibland hehe.
Klarade mig dock från mardrömmar 👍
 
Och idag har vi varit ute hos Andreas & Louise, barnen och fikat lite. Dom är ju så mysiga trollungarna. Visade upp nya bilen också :)
 
Och nu har vi ätit taco rester från igår. Och snart är det dax för Rozz att duscha igen sen taggar jag inför 3 jobbnätter. Tror det kan bli kallt inatt. Just nu är det bara 1,6 grader här och natten som varit var det -3 nånting :/ Tur jag fått hämta ut min nya vinter jobbjacka ;)
 
 
♡ ♡ ♡

missfiddeli.blogg.se

2010 sadlade jag om i karriären från kock till undersköterska och upptäckte ganska snabbt att jag hittat rätt. Sedan dess har livet knallat iväg i en rasande fart. Jag har efter mycket slit med allt från att söka jobb till att klättra på LAS-listor äntligen fått ro och kan nu börja lägga mer energi på livet. Det är precis va bloggen kommer bestå av, Livet i alla dess olika former med händelser och framtids planer. Mitt liv.

RSS 2.0