Uppdatering...

Oj oj vad dålig jag är på att uppdatera bloggen.. Ajabaja
 
Jag har i alla fall fattat ett (för mig) stort och viktigt beslut att en gång för alla verkligen ta tag i mitt liv när det gäller vikten!!
 
Jag är stor, överviktig, mullig och kanske lite fet, men det har ju inte alltid varit så. För 10 år sedan till exempel hade jag drömkroppen.. (Det var när jag träffade mitt livs kärlek) PANG.. Vad hände där egentligen?!?
 
Jojjobantning.. känner ni till den termen?
Jag kan väl kort och gott säga att jag är ett utmärkt exempel på det. Jag har nog testat alla olika dieter som finns känns det som, och visst har jag gått ner i vikt och så men tyvärr upp lika fort när jag efter ett tag tappar orken och intresset. Men nu vet jag inte riktigt vad som hänt för nu känner jag mig mer motiverad än någonsin, så nu jäklar har planerna för ett bra resultat börjat smidas.
 
Nu jäklar kör vi så det ryker!! 
 
 
 

missfiddeli.blogg.se

2010 sadlade jag om i karriären från kock till undersköterska och upptäckte ganska snabbt att jag hittat rätt. Sedan dess har livet knallat iväg i en rasande fart. Jag har efter mycket slit med allt från att söka jobb till att klättra på LAS-listor äntligen fått ro och kan nu börja lägga mer energi på livet. Det är precis va bloggen kommer bestå av, Livet i alla dess olika former med händelser och framtids planer. Mitt liv.

RSS 2.0